Cum obții un bonus Betano 2023: termeni și condiții

Bonus 100% până la 500 RON
18+. Oferta se adresează doar clienților noi care efectuează primul depozit. Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale. Se aplică Termenii și Condițiile generale și Regulile de Bonus. Full T&Cs
100% EXTRA până la 500RON + 500 FREESPINS
18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile Full T&Cs

În acest articol, îți vom explica toate informațiile necesare pentru obținerea unui bonus Betano precum și principalele condiții și termeni de care trebuie să ții cont. Acest Betano bonus îți poate aduce un câștig de până la 500 de RON la crearea de membru.

🙋 Care sunt bonusurile oferite de Betano 2023?

ActivitateInformații bonusBonusul Betano
🎁 Bonus Pariuri SportiveBonus 100% până la 500 RON
🎁 Bonus Exclusiv Cazino100% EXTRA până la 500RON + 500 FREESPINS

18+. Oferta se adresează doar clienților noi care efectuează primul depozit. Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale. Se aplică Termenii și Condițiile generale și Regulile de Bonus.

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

🎁 Betano bonus sport: până la 500 de RON bonus de 100% valoarea depozitului

La înregistrare cu acest Betano bonus înregistrare, toți jucătorii care nu au mai avut cont online la casa de pariuri pot să activeze oferta de bun venit și să se bucure de un câștig de până la 500 de RON în funcție de valoarea pe care o depozitează. Bonusul este de 100% la prima depunere.

Această ofertă de înregistrare este relativ generoasă comparativ cu promoțiile puse la dispoziția jucătorilor de alte case de pariuri similare. Pentru mai multe detalii, poți să consulți ofertele acestui operator.

Desigur, este foarte important să citești cu atenție termenii care trebuie îndepliniți pentru a te bucura cu succes de ofertă.

Cum să pui mâna pe Betano bonus bun venit?

Acest Betano bonus este foarte ușor de obținut. Tot ce trebuie să faci este să urmezi anumiți pași în ordinea corespunzătoare:

 1. Apasă pe butonul de mai sus pentru a fi direcționat către pagina web a casei de pariuri Betano
 2. Completează cu datele personale și corect formularul de înscriere (dacă aveți probleme, iată descrierea despre cum să vă înregistrați)
 3. Plasează un prim depozit
 4. Începe să te joci.

Este bine de știut că mulți alți operatori oferă posibilitatea obțineriii un cod promo care poate să îți aducă câștiguri generoase. Pentru a afla mai multe detalii despre ofertele acestui operator, poți vizita acest link.

Betano bonus: termeni și condiții

Așa cum e cazul cu alte oferte de înregistrare la alte case de pariuri online, și cu acest Betano bonus înregistrare trebuie să ai grijă să respecți toate condițiile bonusului.

Printre cei mai importanți termeni la care trebuie să acorzi mai multă atenție sunt:

 • Trebuie să fii jucător cu rezidență în România
 • Trebuie să ai cel puțin 18 ani împliniți
 • Pariurile trebuie puse la cote minime de 1,65
 • Nu toate pariurile sunt eligibile pentru oferte ci doar cele simple de 1×2, sub/peste și GG/NG la fotbal și cele de tip victorie, handicap și sub/peste la baschet
 • Pentru ca bonusul sa devina disponibil pentru retragere, trebuia sa rulezi suma totala (depunere + bonus) de 5 ori pe Betano.
 • Depozitul minim trebuie să fie de 25 de RON.

Valid în

Betano
 • Asistență Clienți – 24/7
 • Google Play Și App Store
 • Bonus Cazino

Actualizat la 4th februarie 2023

18+. Oferta se adresează doar clienților noi care efectuează primul depozit. Valoarea minimă a bonusului este de 25 lei, iar cea maximă este de 500 lei. Pentru a putea retrage bonusul, va fi necesar mai întâi să rulezi suma bonus de 10 ori la pariuri sportive și/sau virtuale. Se aplică Termenii și Condițiile generale și Regulile de Bonus.

Pentru a înțelege mai bine condițiile de rulare de 5 ori, îți oferim un exemplu: dacă depui 200 de RON, bonusul va fi de 200 de RON, operatorul oferindu-ți șansa de a avea 400 de RON în total pe care trebuie să îi rulezi astfel încât pariurile pe care le plasezi trebuie să fie în valoare totală de 2,000 de RON. Nu uita că din momentul în care îți activezi acest bonus Betano ai 90 de zile pe calendar pentru a completa acest rulaj. Dacă trec 90 de zile și banii de bonus și depozit nu au fost rulați, vei pierde orice sumă câștigată din bonus.

În acești termeni de rulaj nu sunt eligibile pariurile puse pe competiții și evenimente anulate sau pe jucători și echipe care nu au mai jucat, evenimente care sunt finalizate cu cota de 1,00.

🙋 Care sunt alte promoții de bun venit oferite de Betano?

La momentul redactării acestui articol, casa de pariuri nu oferă alte promoții de bun venit pe lângă acest Betano bonus. Partea bună este că jucătorii pot să se bucure de oferta Betano de înregistrare și prin mobil.

Odată devenit membru, poți să folosești același cont pentru a paria pe sporturile tale preferate și pentru a te juca la cazinoul online pus la dispoziție de operator.

🙋 Nelămuri? Contactează echipa Betano

Pentru orice nelămurire legată de contul tău de membru sau modalități de obținere a acestui bonus Betano, echipa Betano este disponibilă prin mai multe modalități de contact. În funcțiede preferințele tale, poți să îi contactezi prin:

 • Apel telefonic invers – pentru asta trebuie să faci cerere prin website și să fii logat în contul tău Betano
 • Live chat – serviciul acesta este disponibil zilnic, 365 de zile pe ani, pe pagina de web a operatorului
 • Email – romania@betano.com
 • Aplicația WhatsApp – +40 735 043 439.

Serviciul de live chat este disponibil între orele 11:00 și 23:00, iar relațiile cu clienții prin telefon sunt deschise între 13:00 – 21:00.

Agenții de la relațiile de suport cu clienții sunt foarte prietenoși și gata să te ajute indiferent de probleme. De asemenea, poți folosi adresa de email pentru a trimite operatorului detalii legate de situații sau alte probleme întâmpinate la crearea de cont sau în timpul pariurilor. Mai mult decât atât, poți să le trimiți comentarii sau sugestii despre serviciile Betano prin email. Cea mai rapidă metodă prin care vei primi răspuns este de obicei live chat.

Share Button
18+ | Joacă responsabil! | Se aplică termeni și condiții | Conținut comercial