Publicat în 26/11/2022 
Ultima actualizare 23/02/2024
Betano
24 LEI PARIU GRATUIT
Romania

Valid in

Romania

la 18/7/2024

 • Asistență Clienți – 24/7
 • Google Play Și App Store
 • Bonus Cazino

Metode de plata:

 • Bank Transfer
 • Credit Card
 • Apple Pay
 • Skrill 1-Tap
 • Skrill
 • Paysafe Card
 • Neteller
18+. Campania promoțională se desfășoară în scopul promovării activităților desfășurate pe platforma ro.betano.com și a serviciilor oferite de Betano. Participarea la campania promoțională nu implică achitarea de către participanți a unei taxe de participare, respectiv niciun fel de cheltuială suplimentară și nici majorarea prețului pe care produsul sau serviciul l-a avut anterior. Cod promo EURO24

În acest articol despre Betano păreri vom analiza mai multe aspecte ale operatorului cum ar fi valoarea bonusului de bun venit, piețele sportive pe care poți plasa pariuri, aplicație mobilă și așa mai departe.

Betano păreriScorul nostru (1/5)
Bonus de bun venitBETANOVIPRO
24 LEI PARIU GRATUIT
⭐⭐⭐⭐⭐
Piețe sportive⭐⭐⭐⭐
Cote de piață⭐⭐⭐⭐
Pariuri și evenimente live⭐⭐⭐⭐⭐
Aplicație mobilă⭐⭐⭐⭐⭐
Securitatea Platformei⭐⭐⭐⭐⭐
Metode de plată⭐⭐⭐⭐
Relații cu clienții⭐⭐⭐⭐⭐
Scor general⭐⭐⭐⭐
Înregistrează-te
18+. Campania promoțională se desfășoară în scopul promovării activităților desfășurate pe platforma ro.betano.com și a serviciilor oferite de Betano. Participarea la campania promoțională nu implică achitarea de către participanți a unei taxe de participare, respectiv niciun fel de cheltuială suplimentară și nici majorarea prețului pe care produsul sau serviciul l-a avut anterior. Cod promo EURO24

Cum deschizi un cont

Pentru a putea începe să joci la Betano va trebui mai întâi să îți deschizi un cont nou. Procesul de înregistrare este, în opinia noastră, rapid și ușor de parcurs, în comparație cu alte platforme din România.

Pentru a deschide un cont trebuie să parcurgi pașii:

 1. Apeși pe ACEST LINK pentru a merge către site-ul Betano
 2. Apeși pe butonul de înregistrare
 3. Completezi formularul cu toate datele personale pe care ți le cere operatorul
 4. Apeși pe butonul de transmitere a datelor
 5. Îți confirmi adresa de email

Procesul de înregistrare durează doar câteva minute. Pentru a-l încheia cât mai repede este bine să ai la îndemână o copie a actului de identitate. Va trebui mai întâi să completezi formularul cu informații din el iar apoi să trimiți și o copie. Acest pas este necesar pentru confirmarea identității.

🎁 Bonus Betano de bun venit pariuri sportive

La Betano, jucătorii care își deschid cont pentru prima dată pot să se bucure de un bonus de 100% pana la 500 RON.

Pentru a obține oferta de înregistrare:

 1. Dă click pe butonul de mai jos
 2. Completează formularul de înregistrare
 3. Introdu codul BETANOVIPRO pentru a beneficia de bonusul la pariuri sportive
 4. Confirmă înregistrarea prin emailul primit de la Betano
 5. Depune primul depozit și pariază pe sporturile tale favorite.

Printre cele mai importante condiții de care trebuie să ții cont pentru a fi eligibil și pe care vrem să le amintim în acest articol Betano păreri sunt:

 • Depunerea minimă este de 25 de RON
 • Suma totală (bonus plus depozit) trebuie rulată de 10 ori
 • Bonusul poate fi jucat doar pe pariurile sportive.

Citește articolul nostru despre acest cod promo Betano pentru și mai multe informații.

Valid în

Romania
Betano
 • Asistență Clienți – 24/7
 • Google Play Și App Store
 • Bonus Cazino

Actualizat la 18th iulie 2024

18+. Campania promoțională se desfășoară în scopul promovării activităților desfășurate pe platforma ro.betano.com și a serviciilor oferite de Betano. Participarea la campania promoțională nu implică achitarea de către participanți a unei taxe de participare, respectiv niciun fel de cheltuială suplimentară și nici majorarea prețului pe care produsul sau serviciul l-a avut anterior. Cod promo EURO24

Comparație cu alte platforme

Betano este o platformă de top, dar cum se compară ea cu alți operatori? În tabelul de mai jos am efectuat o comparație între Betano și alte 2 platforme de top din România.

Betano logoBetanosuperbetSuperbetCasa PariurilorCasa Pariurilor
Bonus500 RON500 RON600 RON
Depunere minima20 RON20 RON20 RON
Live Streaming✔️ 500+ events✔️✔️
Jocuri de cazino3000+2400+250+
Cazino Live✔️✔️✔️
Aplicatie mobilaAndroid & iOSAndroid & iOSAndroid & iOS

🙋 Betano piețe sportive

Selecția de sporturi de la Betano este destul de ok, deși nu oferă chiar atât de multe opțiuni ca și casele de pariuri mai experimentate.

În acest articol Betano păreri, amintim cele mai populare sporturi pe care poți plasa pariuri:

 • Fotbal, tenis, baschet, volei, baseball, hochei pe gheață, Formula 1,
 • Sport cu motor, speedway, șah, handbal, atletism, polo pe apă, sporturi de iarnă, box, MMA, futsal
 • Ciclism, darts, cricket, rugby league, rugby union, snooker, badminton, lupte, golf.
betano pareri

În ceea ce privește numărul de competiții sportive pe care poți paria, acesta este la fel de mare ca la celelalte case de pariuri sportive online.

În secțiunea de fotbal poți găsi cele mai importante competiții din România, Liga 1, Liga 2 și Cupa României Betano. De asemenea, poți paria pe majoritatea ligilor din Anglia, Spania, Italia, Germania sau Franța. Pe lângă acestea, mai poți juca și pe meciuri din alte peste 20 de țări. De exemplu, poți plasa pariuri pe National League South din Anglia, ultima ligă profesionistă de fotbal de acolo.

Nu în ultimul rând, poți paria și pe competiții europene, precum Liga Campionilor, Liga Europa și Europa Conference League. Nu lipsesc nici competițiile internaționale, precum Cupa Mondială, Euro, Copa America sau CAF.

Pasionații de tenis au, de asemenea, o gamă variată de competiții pe care pot paria. În oferta Betano se regăsesc toate turneele ATP și WTA, inclusiv cele 4 turnee de Mare Șlem. În plus, poți paria și pe turneele Challenger, ITF și Cupa Davis.

🙋 Betano cote de piață

Cotele de piață de la Betano nu lasă de dorit, sunt destul de competitive și atractive mai mult când vine vorba de cele afișate la evenimentele și ligile majore din fotbal și baschet.

Totodată, Betano, spre deosebire de alte platforme din România, oferă și cote mărite pentru anumite meciuri. Acest lucru se face prin baschet, tenis și volei. Totodată, pariurile trebuie plasate înainte de startul meciului, pentru a beneficia de cota mărită.

Vezi aici mai multe informatii despre istoricul si reputatia Betano.

Securitate și licență

Betano este o casă de pariuri licențiată în România. Operatorul deține licența L1170664W000663, emisă pe data de 01.02.2017, de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Aceasta este valabilă până la data de 31.01.2027.

Faptul că Betano deține o licență atestă pentru siguranța platformei. Înainte de a oferi o licență, ONJN se asigură că o platformă îndeplinește cele mai exigente standarde de securitate.

Acest lucru este valabil și pentru aplicațiile Betano. Mai mult, ele sunt verificate și de către Google și Apple înainte de a fi urcate în magazinele de aplicații.

Alte activități

Spre deosebire de alte platforme de jocuri de noroc, Betano oferă și secțiuni de Loto și Virtuale.

În secțiunea de Loto poți juca la cele mai importante loterii din lume. Unele au runde care încep la diferență de doar 4 minute, astfel încât găsești oricând un joc nou. Printre cele mai populare loterii pe care le găsești se numără cele din Grecia, Italia, Polonia, Cehia sau SUA.

Secțiunea Virtuale este una destul de nouă pe Betano. În ea poți găsi meciuri virtuale pe care să pariezi.

Sporturile incluse aici sunt fotbal, baschet, handbal, curse de cai, curse de câini și de mașini. În cazul partidelor de fotbal ai zeci de tipuri de pariuri pe care le poți plasa pe fiecare meci în parte. Poți plasa pariurile și live, în timpul meciului.

📺 Pariuri și evenimente live la Betano

La Betano, poți viziona sute de evenimente live gratuit. Singura condiție care trebuie să o îndeplinești este să ai un sold de cel puțin 0.50 RON în contul de membru sau să fi plasat un pariu în decursul ultimelor 24 de ore.

Evenimente live

📱 Betano aplicație mobilă

Aplicația Betano este compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android. Principalele caracteristici ale acesteia sunt:

 • Opțiunea de personalizare a paginii Live de membru
 • Opțiunea de Speedbet
 • Acces la cele mai populare meciuri și pariuri
 • Plasarea de pariuri prin comandă vocală
 • Notificări instant direct pe telefon
 • Tranzacții sigure pentru depozit și retrageri.
betano mobil

Cum instalezi aplicațiile pe Android și iOS

Procesul de instalare este similar pentru ambele platforme, conform părerilor clienților. Pașii de parcurs sunt:

 1. Deschizi magazinul de aplicații (App Store sau Google Play)
 2. În bara de căutare introduci numele „Betano”
 3. Selectezi aplicația dorită
 4. Apeși pe butonul de instalare
 5. După instalare intri în aplicație și te loghezi sau îți creezi un cont nou

💳 Metode de plată Betano

În articolul acesta plin cu păreri Betano, trebuie să amintim și că principalele metode de contact acceptate sunt: cardurile bancare și portofelele electronice (Skrill, Neteller și Paysafecard).

Suma minimă și maximă impusă de casa de pariuri depinde de metoda de plată pe care o alegi și selectezi în contul tău de membru. Suma minimă acceptată prin operațiunile din cardurile de credit, Skrill, Skrill 1-Tap și Paysafecard este de 20 de RON. Suma minimă tranzacționată prin intermediul Neteller este de 40 de RON. Suma maximă permisă cu cardurile de credit, Skrill, Neteller și Skrill 1-Tap este de 20.000 de RON și 4.000 de RON dacă folosești Neteller.

✨ Relații cu clienții Betano

Analiza noastră Betano păreri nu ar fi completă dacă nu am discuta și despre diversele metode prin care poți să contactezi casa de pariuri. Operatorii sunt foarte de treabă și gata să te ajute, să te lămurească pentru a-ți rezolva problemele cât mai repede. Dacă dorești, poți să consulți pagina lor de website să vezi dacă întrebarea ta se află printre altele puse de jucători. Dacă da, vei găsi și răspunsul tău acolo și nu va trebui să mai intri în legătură cu echipa.

Poți folosi una dintre metodele de mai jos să intri în legătură cu ei:

 • Serviciul de live chat – disponibil pe pagina de web
 • Apel telefonic invers
 • Email – romania@betano.com
 • Aplicația WhatsApp – +40 735 043 439.

✔️ Scor general

Partea cea mai bună la acest operator, așa cum am amintit mai sunt în prima categorie din analiza Betano păreri, este bonusul de bun venit. Acesta este destul de generos pentru că jucătorii pot să se bucure de un bonus de până la 500 de RON la înregistrare de cont nou.

Printre minusurile casei de pariuri se numără lista scurtă de metode de plată oferite, selecția piețelor sportive și a cotelor de piață – toate acestea sunt relativ incomplete dacă e să comparăm cum alte case de pariuri sportive online ce operează în industrie de mai mult timp. Nu uita ca poti sa iti verifici biletele Betano online.

✔️ Ce ne place

✔️ Aplicația mobilă compatibilă cu sisteme iOS și Android

✔️Promoția MegaCote îți oferă cote mărite pentru anumite meciuri

✔️ Peste 3000 de jocuri de cazino, inclusiv cu dealeri live

✔️ Live chat disponibil 24/7

✔️ Secțiuni de Loto și Virtuale

✔️ Turnee de cazino

Ce nu ne place

❌ Metode de plată puține

❌Condițiile de rulaj ale bonusurilor mai mari decât pe alte platforme

❌Aplicația se mișcă mai încet pe telefoanele vechi

❌Nu există o platformă de Texas Hold’em

La Betano poți primi un bonus de bun venit în momentul în care îți faci un cont nou. Pentru pariuri sportive, bonusul actual este de până la 500 RON.

Majoritatea depunerilor la Betano se fac instant. Pentru retrageri, timpul de procesare al plății este între câteva ore și 4 zile lucrătoare.

Da, la Betano poți juca de pe telefonul mobil prin intermediul unei aplicații. Aplicațiile Betano sunt disponibile atât pentru Android cât și pentru iOS.

La Betano poți paria zilnic pe sute de meciuri din peste 30 de sporturi. Printre acestea se regăsesc fotbal, tenis, baschet și handbal. În afară de aceste sporturi populare mai poți paria pe fotbal american, snooker, rugby sau Formula 1, de exemplu.

La Betano ai la dispoziție o gamă variată de promoții pentru pariuri sportive și cazino. De exemplu, la pariuri ai promoția Betano Avantaj. Prin aceasta, câștigi pariul dacă echipa aleasă conduce cu 2 goluri în orice moment al jocului. În afară de acesta ai alte peste 15 promoții din care poți alege.